تخم غاز منبع خوبی از ویتامین B۱۲، ویتامین B۶، روی، ویتامین E و ویتامین A، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، مس و منگنز است .
بنابراین بد نیست برای تنوع و تأمین مواد مغذی یاد شده هر چند وقت یکبار اگر تخم این پرنده در دسترس تان بود آن را خریداری کرده و در غذاهایی مانند انواع کوکو استفاده کنید.

یک دیدگاه
  1. مجتبی فراهی 4 سال پیش

    ممنون

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

تمام حقوق مادی و معنوی این سامانه متعلق به QTalent می باشد

Log in with your credentials

Forgot your details?